Anton Lundellista odotuksia nostattava arvio: ”Suoraan NHL-kokoonpanoon – näyttöpaikka tähtihyökkääjän rinnalla”

© Kuva: Taneli Niinimäki

HIFK:n keskushyökkääjä Anton Lundellin paikka on alkavalla NHL-kaudella Florida Panthersin kokoonpanossa, arvioi The Hockey Writers.

Sivusto uskoo 19-vuotiaan hyökkääjän saavan kunnollisen näyttöpaikan jopa Panthersin suurimpien tähtien rinnalla.

– Todennäköisesti Lundell saa rinnalleen nuoret ja nopeat laitahyökkääjät. Yksi tällainen tullee olemaan entinen ykköskierroksen varaus Owen Tippett, joka on tunnettu nopeasta pelistään. Lundell voi myös saada tilaisuuden veteraanilaituri Jonathan Huberdeaun rinnalla varsinkin siinä tapauksessa, että kärkimiehille sattuu loukkaantumisia, THW arvioi

Sivusto muistuttaa Panthersin lukuisten suomalaispelaajien auttavan Lundellin samantien vauhtiin NHL-tasolla.

– Panthers on tunnettu laajasta suomalaisedustuksestaan, johon lukeutuu mm. Juho Lammikko. Seuran suomalaishistoria alkoi jo entisestä tähtihyökkääjästä ja kapteenista Olli Jokisesta.

– Panthersin nykyinen kapteeni Aleksander Barkov puolestaan on johtanut joukkuetta jo vuosia. Hänen työntekonsa ja sitkeytensä tulevat inspiroimaan myös Lundellia. Barkovin vierellä Lundellin on helppo tulla sisään tähän liigaan. Seura hankki myös Markus Nutivaaran, jolta Lundell tulee varmasti saamaan ylimääräistä oppia, THW muistuttaa.

– Lundellilla on kokemusta miesten ammattilaistasolta ja hän tulee saamaan rinnalleen hyvän joukkueen. Vain taivas on rajana tälle pojalle eikä hänen pitäisi joutua farmikomennuksen uhriksi. Hänellä on selvästi kaikki se, mitä NHL-tasolla menestymiseen vaaditaan, THW päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.