Tuukka Raskin nimi on pyörinyt siirtohuhuissa siitä asti, kun hän lopetti NHL-pudotuspelit kesken henkilökohtaisten syiden vuoksi. Viime aikoina huhut ovat hieman hyytyneet, eikä näytä siltä, että suomalaisvahtia oltaisiin kauppaamassa Boston Bruinsista mihinkään.

NBC Sportsin toimittaja James O’Brien käsitteli kuitenkin artikkelissaan tilannetta, jossa Rask voitaisiin kaupata pois Bostonista. O’Brien vakuuttunut siitä, että Boston on säilyttänyt kilpailukykynsä. Joukkueen runkopelaajat ovat vanhentuneet ja etenkin pakisto on heikentynyt myös paperilla viime kaudesta, kun Torey Krug lähti St. Louis Bluesin riveihin.

O’Brien arvioi, että Boston yrittää ensi kaudellaparhaansa mukaan menestyä nykyisellä rungollaan. Jos runkosarja jää pettymykseksi, seura voi olla aktiivinen myyjä vaihtotakarajalla. Konkaripelaajista lähdössä voisivat olla Raskin lisäksi, Jaroslav Halak tai David Krejci. Koko kolmikon sopimukset päättyvät ensi kauteen, ja heistä luopumalla seura voisi siirtää panoksia tulevaisuuteen.