Jättimenetys: Liigan pörssikuningas siirtyy NHL:ään – ”Osoitti kuuluvansa eliittiin”

Tampereen Ilves tiedotti maanantaina, että joukkueen tähtipelaajat Arttu Ruotsalainen ja Lassi Thomson matkaavat omien NHL-seurojensa harjoitusleirille.

Erityisesti Ruotsalaisen lähtö on jättimäinen kolaus Ilvekselle. 23-vuotias keskushyökkääjä mätti 19 Liiga-ottelussa hurjat 16 maalia ja 27 tehopistettä. Näillä tehoilla irtosi Liigan maali- ja pistepörssin ylivoimainen piikkipaikka.

– Arttu Ruotsalaisen alkukausi oli upea – hän osoitti kuuluvansa Liigan ehdottomaan eliittiin pelin kaikilla osa-alueilla. Hänen pelinsä on kehittynyt vuosi vuodelta valtavasti. Olimme erittäin onnellisia siitä, että Arttu halusi pelata Ilveksen paidassa ja tuoda panoksensa joukkueeseemme vielä tämänkin alkukauden aikana. Kiitämme Area näistä Ilves-vuosista ja toivotamme hänelle onnea Pohjois-Amerikkaan seuraaviin haasteisiin, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi tiedotteessa.

20-vuotias Thomson pelasi Ilveksen mukana 18 ottelua tehopistein 0+2. Hän kellotti keskimäärin 11 minuuttia ja 37 sekuntia peliaikaa ottelua kohden.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.