Ruotsin kiekkomaailmaa on ravisuttanut kohu epäillystä sopupelistä. Kyseinen ottelu pelattiin maanantaina Allsvenskan-joukkueiden Björklövenin ja Moran välillä. Ottelu päättyi Moran yllättävään 8-4 voittoon. Voit lukea lisää aiheesta tästä.

Nyt kohu paisuu. Expressen kertoo lähteisiin viitaten, että ottelussa tahallisesta häviöstä syytetyn Björklövenin maalivahti Connor Ingram on poistunut maasta. Ingram oli seurassa koko kauden lainasopimuksella, mutta Nashville Predatorsilla oli oikeus kutsua hänet takaisin Pohjois-Amerikkaan.

Björklövenin urheilutoimenjohtaja Per Kenttä ei suostunut vahvistamaan tietoa. Hän kertoi, että asiasta tiedotettaisiin piakkoin lisää.

Ingram pelasi tahalliseksi tappioksi epäillyssä ottelussa ja päästi selkänsä taakse viisi maalia. Ennen ottelua kanadalaisvahdin torjuntaprosentti oli ollut yli 91 ja hän oli voittanut pelaamistaan kahdeksasta ottelusta viisi.