Ruotsin olympia- ja MM-sankari Henrik Lundqvist kävi leikkauksessa – julkaisi puhuttelevan tekstin ja kuvan

© Kuva: Getty Images

NHL:n jäillä yhteensä yli tuhat ottelua pelannut tähtivahti Henrik Lundqvist (arkistokuvassa) kertoi Twitter-tilillään, että hän on käynyt sydämen avoleikkauksessa. Mikä parasta, viitisen tuntia kestänyt operaatio sujui ruotsalaisen sanojen mukaan todella hyvin.

– Arvostan Cleveland Clinicin loistavaa henkilökuntaa todellakin. Viime päivät ovat olleet melkoisen hulluja, mutta minusta tuntuu, että olen todella hyvissä käsissä, Washington Capitalsiin äskettäin vaihtanut konkari kirjoitti.

Olympia- ja MM-kullan voittaneen pelaajan uusi sopimus pitää hänet Capsissa vain kuluvan kauden. Vaikka 38-vuotiaalla vahdilla voi olla vaikeaa murtautua enää välivuoden jälkeen huipulle ihan ikänsäkin puolesta, katsoo torjuja luottavaisena kohti tulevaa.

– Jokainen päivä on askel oikeaan suuntaan.

Twiittiin Lundqvist oli lisännyt tämän lapsen piirtämän kuvan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.