Onko tämä kausi Pekka Rinteen upean NHL-uran viimeinen? Näin vastaa Betoni-Pekka

© Kuva: Getty Images

Pekka Rinne on yksi Suomen kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista. 38-vuotias konkari on pelannut komealla NHL-urallaan 15 kautta. Yhdeksän kertaa hän on auttanut Nashville Predatorsin pudotuspeleihin. Hänet on kertaalleen valittu koko sarjan parhaaksi maalivahdiksi.

Tämä kausi on Rinteen nykyisen sopimuksen viimeinen. Hän on jo kypsässä iässä ja jäi viime kauden pudotuspeleissä kakkosvahdin rooliin. Spekulaatiot uran päättämisestä ovatkin jo alkaneet.

– En ajattele tätä vuotta pidemmälle. En sano, että tämä on viimeinen vuoteni tai mitään sellaista, mutta lähden siitä ajatuksesta, että annan kaikkeni. On tietenkin mahdollista, että tämä on viimeinen kauteni, Rinne kommentoi The Athleticille.

25-vuotias Juuse Saros ohitti Rinteen maalivahtihierarkiassa pudotuspeleissä. Tämä oli Rinteelle harmillinen mutta odotettu takaisku.

– Jos olen ihan rehellinen, niin osasin odottaa sitä. Saroksella oli vahva loppukausi ennen taukoa. Keskityin treenaamiseen ja palaamiseen kuplaan ja harjoitusleirille ennen pudotuspelejä. Tein paljon töitä ja halusin näyttää, mihin pystyn. Se oli henkilökohtaisesti pettymys, mutta ei se vaikuttanut minuun. Kuten sanoin, osasin hieman odottaa sitä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.