Aika paniikkiin? Starsin kelkka kääntynyt ihmeellisesti, suomalaiskohtaamisen tappio lisäsi tuskaa – Roope Hintz kommentoi

© Kuva: Getty Images

Neljä ensimmäistä peliä, neljä voittoa.

Sitten kelkka kääntyy. Nyt seitsemän edellistä peliä ovat tuoneet yhden ainoan voiton.

Dallas Starsin väkevä alkukausi on kuin muisto vain. Perjantaiyönä joukkue kyykkäsi Carolina Hurricanesia vastaan 3-5-tappioon. Viime syksyn Staney Cup -finalisti on vajonnut keskisessä divisioonassa kuudenneksi, kolmen pisteen päähän pudotuspelipaikasta.

– Ei ole aika paniikin, seuran kotisivuilla kirjoitettiin yön otteluraportin kärkeen.

– Meidän on yksinkertaistettava peliämme, joukkueen ykköspelaajaksi noussut Roope Hintz jatkoi.

– Hyökkäsimme todella hyvin, mutta pieniä juttuja on korjattava. Pitää olla valmis alusta alkaen, maalin iskenyt ja aloituksia peräti 67 prosentin tarkkuudella ottanut suomalaissentteri lisäsi edelleen.

Venäläisvahti Anton Khudobin on ollut lirissä. Neljästä edellisestä startista on tullut kaikista pannuun torjuntaprosentilla 87,5, päästettyjen maalien keskiarvo on sekin murheellinen 4,28.

– Olen varma, että hän ei ole tyytyväinen tilastoihinsa. Hänen on vain jatkettava työntekoa ja palattava tekemisensä huipulle, Stars-luotsi Rick Bowness tyytyi sanomaan.

Starsin pakki Mark Pysyk puolestaan arveli, ettei joukkue todellakaan ole kenenkään mielestä siellä, missä lauma haluaisi olla.

– Jos minulta kysytään, että olisimmeko me voineet voittaa tämän pelin, niin vastaan, että ehdottomasti olisimme, Bowness lisäsi.

– Meillä on yli 40 peliä jäljellä. Jos jatkamme näin, voitamme pelejä enemmän kuin häviämme.

Suomalaisottelun sinivalkoisista pisteille ylsivät Hintzin lisäksi tämän joukkuekaveri Miro Heiskanen (0+1=1), jonka tehotilasto painui peräti kaksi napsua pakkaselle. Canesin Sebastian Aho summasi saldon 1+1=2 (+1), eniten jääaikaa suomalaisista keräsi Heiskanen – 23.26.

Kaukalossa nähtiin meikäläisistä myös Starsin Joel Kiviranta ja Esa Lindell sekä Hurricanesin Teuvo Teräväinen.

LUE TUOREIMMISTA NHL-JUTUISTA MYÖS:

Patrik Laine jäi maalikarkeloissa maaleitta – tulisieluiselta John Tortorellalta yllättävä reaktio: ”Usea ihminen puhuu vain Laineen kudista, mutta…”

Liigaa ja Mestistä alkukaudella pelannut suomalainen pyssytti itsensä maalipörssin piikkiin P-Amerikassa: ”Mikä. Laukaus!”

Olipa yllätys: Ruotsalaislehti tarttui nopeasti Tuukka Raskin erikoiseen sekoiluun – ”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”

Liigassa alkukaudesta loistanut suomalaistrio liitää nyt samassa joukkueessa Pohjois-Amerikassa – luotsi ylisti kaikkia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.