MM-kisoihin tähtäävä Tappara-tähti myöntää: Ruotsin erikoinen osuma katkaisi selkärangan – ”En ole ennen nähnyt vastaavaa”

© Kuva: Leijonat.fi

Puolustaja Valtteri Kemiläinen myönsi Ruotsi-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa joukkueen selkärangan katkenneen.

Leijonia vaivasi sunnuntai-iltana tehottomuus. Joukkue loi parempia maalintekotilanteita enemmän kuin Ruotsi, mutta jäi siitäkin huolimatta nollille. Tre Kronor osui puolestaan kolmesti, joista viimeinen osuma oli hyvin erikoinen. Kiekko kimposi laidan ja maalivahti Harri Säterin varusteiden kautta yllättäen sisään (katso maali täältä).

Osuma sai hymyn ruotsalaisilla hymyn huulille, kun taas suomalaisten leirissä oltiin hämmentyneitä.

– Kyllä meidän selkäranka vähän katkesi siihen. Vähän erikoinen pomppumaali – en ole ennen nähnyt vastaavaa. Ei saatu sitten enää kunnon kiriä aikaan, Kemiläinen kertasi osumaa medialle.

Tapparasta tutulle puolustajalle EHT-turnaus oli kauden toinen. Kemiläisen mukaan hän pelasi molemmissa turnauksissa parhaimman pelinsä juuri Ruotsia vastaan. Puolustaja pyrkii antamaan nyt vahvoja näyttöjä myös Liigassa, jotta hän pääsisi taistelemaan keväällä MM-kisapaikasta.

– Pitää jatkaa seurassa näyttöjen antamista, niin sitten voi olla pieni mahdollisuus, Kemiläinen kommentoi MM-kisamahdollisuuksiaan.

» Katso Ruotsin EHT-turnauksen otteluohjelma, tulokset, pistepörssi ERIKOISSIVULTAMME!