Liiga tiedotti kotisivuillaan, että sarja kokeilee pian erästä uudenlaista ja samalla todennököisesti toimivaa konseptia. Se koskee otteluiden alkamisaikoja.

Lauantaina 27. helmikuuta Liigassa pelataan seitsemän ottelua, ja nämä alkavat kaikki porrastetusti. Mikkelissä ja Kouvolassa aloitetaan jo kello 15, Hämeenlinnassa ja Tampereella kello 17 ja länsirannikolla Vaasassa, Turussa ja Porissa kello 19.

– Olemme saaneet lukuisia toiveita lauantain otteluiden alkamisaikojen porrastamisesta pidemmälle aikavälille nyt, kun Liigaa ei pääse seuraamaan paikan päälle. Koska rajoitukset edelleen jatkuvat, päätimme yhdessä seurojen ja C Moren kanssa toteuttaa tällaisen Liiga-fanin superpäivän vielä helmikuussa, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoi.

Tänään torstaina Liigassa pelataan syöksykierteessä olevien JYPin ja Pelicansin välinen kohtaaminen. Se alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Lauantain 27.2. ohjelma:
Jukurit–KalPa klo 15.00
KooKoo–Kärpät klo 15.00
HPK–Ilves klo 17.00
Tappara–SaiPa klo 17.00
Sport–Lukko klo 19.00
TPS–JYP klo 19.00
Ässät–HIFK klo 19.00