Ovatkohan suomalaiset olleet asialla? Jesperi Kotkaniemen mailasta paljastui härski teksti

© Kuva: Getty Images

Maanantaiyön NHL-kierros ei kummoista tarjonnut, kun esimerkiksi pisteille nousi ainoastaan yksi suomalainen. Voit lukea Boston Bruinsin Urho Vaakanaisen yön panoksesta lisää tämän jutun alla olevan linkin takaa.

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi kuitenkin saa otsikkotilaa – joskaan ei suoranaisesti pelaamisen, vaan porilaispelaajan mailateipissä olleen erikoisen tekstin takia.

– Suutu jo v*tu k*sipää, Montrealin juhannuksen 2018 ykköskierroksen kolmosvarauksen mailassa luki erään Twitter-päivityksen mukaan.

Lause kuulostaa sen verran, no, sanotaan vaikka, että suomalaiselta murjautukselta, että se voisi olla kenties joukkuekaveri Artturi Lehkosen tai Joel Armian veistely.

Habs ei ollut yöllä parhaimmillaan, kun se hävisi Ottawa Senatorsille yllättäen jatkoajalla 2-3. Armia ja Kotkaniemi pelasivat joukkueen kolmosketjussa, Lehkonen oli sivussa tyystin.

LUE MAANANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Uskomaton seppä! Maalilinko Alex Ovetshkin kipusi jo Teemu Selänteen rinnalle NHL:ssä

Voi voi sentään: Jarmo Kekäläisen luottosoturi palasi juuri pelikuntoon – ja joutui heti takaisin sairastuvalle

Urho Vaakanaiselta mahtava alku uudelle kaudelle – hirmuminuutit kellottanut nuorten kultaleijona avasi pistetilin ja takasi suomalaishistoriaa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.