Suomalaispakki Tarmo Reunanen (arkistokuvassa) pääsi viikonloppuna lähelle NHL-debyyttiä, kun NY Rangers kutsui pelaajan AHL:stä ylös niin sanottuun taxi squadiin. Pelaajan matka ei kuitenkaan vienyt taalaliigaan, vaan Reunanen jatkoi urakoimistaan farmissa.

Ja komeasti jatkoikin! Hartford Wolf Packin pakki syötti joukkueensa ensimmäisen maalin Providence Bruinsia vastaan Suomen aikaa lauantai-iltana ottelussa, jonka jälkimmäisenä mainittu voitti 4-2. Tehopakin syöttö oli sen verran nokkela, että se keräsi esimerkiksi Twitterissä ansaitusti kehuja.

Näet maalista videon esimerkiksi tätä painamalla.

Ykkösparissa Vincent LoVerden kanssa luutinut Äänekosken kiekkotimantti on naputellut tällä kaudella AHL:ssä pinnoja tahtiin piste per peli – viisi peliä ovat tuoneet lukeman 2+3=5 (-2).

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Maali! Juuso Välimäen huiman pitkä kuivakausi napsahti poikki – suomalaispelaaja pelkkää hymyä: ”En aio valehdella…”