Nashville Predators on NHL:n keskisessä divisioonassa kuudentena, jo 11 pisteen päässä viimeisestä jatkopaikasta. Eli ei hyvä.

Florida Panthers keikkuu samassa lohkossa kakkosena, tasapisteissä kärkijoukkue Tampa Bay Lightningin kanssa. Selvästi parempi!

Samanlainen tahtoo olla joukkueiden suomalaisten tilanne – Predsin sinivalkoisten ei kummoinen, mutta pantteripaitojen suomalaiset loistavat. Viime yönä siitä saatiin huima osoitus, kun Floridan Aleksander Barkov nöyryytti Nashvillen Mikael Granlundia Panthersin 6-2-voittoon päättyneessä pelissä.

Florida-peluri vei pikkumustan maailmanmestarilta tylysti, ja perään tämä meni mukkelis makkelis. Tilanne päättyi maaliin, ja esimerkiksi toimittaja Jameson Olive kuvaili Twitterissä tapausta naurettavaksi.

Jameson Olive

@JamesonCoop
Vatrano's look says it all. 😹

Barkov is RIDICULOUS!

Barkov on pistepörssissä ”teksti-tv-sijoilla” noin 20:n paikkeilla saldolla 8+18=26 (+7), Granlund on selvästi kauempana saldolla 4+5=9 (-7).

LUE SUNNUNTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Kärpissä liitänyt pakki seuraava NHL:n suomalaispeluri? Pakki loistaa AHL:ssä puolustajien maalikärkenä

Mikko Rantanen ilmiömäisissä liekeissä – lupaava ilta päättyi totaaliseen lässähdykseen

Ratkiriemukkaat tuuletukset maaliin – taas osunut Jesse Puljujärvi hiipinyt jo maailman tähtihyökkääjien lähelle maalipörssissä

Rasmus Ristolaista vietiin kuin litran mittaa – ja NHL:n surkimuksen kierre alkoi: ”Hämmentävää – emme voi sallia sellaista”

Täydellinen tyriminen: Joonas Korpisalo ammuttiin vaihtoon, Patrik Laineen tilanne tuskastuttaa… ”Jotkut pelaajat jatkoivat huolestuttavaan suuntaan”