Kenties ensiksi kysymysmerkkien alle joutuneilla lukuisilla ulkomaalaispelureilla vahvistunut TPS on näyttänyt Liigassa sen, että se onnistui pelaajakaupoilla oivasti.

Ja sama laulu jatkuu edelleen.

Turkulaispoppoo keikkuu Liigassa kolmosena ja esimerkiksi hyökkääjät Josh Kestner ja Ruslan Iskhakov ovat loistaneet läpi kauden tehoillaan. Maalilla hyvässä tikissä on ollut Andrei Karejev, joka on torjunut pikkumustia 91,54 prosentin varmuudella.

Nyt pelaaja sai viime aikojen liekehdinnästään kunniaa, kun hänet valittiin Liigan maaliskuun pelaajaksi. Asia käy ilmi sarjan nettisivuilta.

Venäläinen torjui TPS:n maalilla kahdeksassa ottelussa, ja joukkue voitti näistä jokaisen – kuusi napsua irtosi varsinaisella peliajalla. Edellinen kerran TPS:stä on kuukauden pelaajaksi ponnistanut maailmanmestarimaalivahti Teemu Lassila. Hän sai kunnian marraskuussa 2014.

Tällä kaudella aiemmin tittelin ovat saaneet helmikuussa Ässien maalilinko Sebastian Wännström, tammikuussa Lukko-vahti Lassi Lehtinen, marraskuussa Ilveksen NHL-laina Arttu Ruotsalainen ja lokakuussa saman seuran saman statuksen Lukas Dostal. Joulukuussa pelejä pelattiin niin vähän, että kunnia jätettiin jakamatta tyystin.

Liiga pääsiäisenä, kiirastorstai:
KalPa-Jukurit 18.30
Kärpät-HPK 18.30
Lukko-Ässät 18.30
Pelicans-TPS 18.30
SaiPa-Tappara 18.30

Pitkäperjantai:
KooKoo-Pelicans 18.30

Lankalauantai:
HPK-Jukurit 17.00
JYP-KalPa 17.00
KooKoo-Kärpät 17.00
TPS-Lukko 17.00
Ässät-SaiPa 17.00