Leo Komarovin elintila käy vähiin NHL:ssä – New York Islanders jysäytti jättimäisen pelaajakaupan

© Kuva: Getty Images

New York Islanders ja New Jersey Devils ovat päässeet yhteisymmärrykseen suuresta pelaajakaupasta NHL:ssä.

Islanders vahvistuu Kyle Palmierilla ja Travis Zajacilla. Vaihdossa Devils heistä sai vuoden 2021 ykköskierroksen varauksen, ehdollisen 4. kierroksen varauksen, hyökkääjä A.J. Greerin ja hyökkääjä Mason Jobstin.

Palmieri ja Zajac kuuluivat Devilsin kokeneempaan kaartiin. Tällä kaudella 30-vuotias Palmieri on nakuttanut 34 ottelussa tehot 8+9=17. 35-vuotias Zajac puolestaan on summannut 33 ottelussa tehot 7+11=18.

Uudet ahvistukset Islandersin hyökkäykseen tarkoittavat huonoa suomalaishyökkääjä Leo Komaroville. Hänellä on ollut tällä kaudella vaikeuksia mahtua joukkueen kokoonpanoon. Kaksi vahvistusta tekevät Komarovin tilanteesta entistäkin tukalamman.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?