Slovakian pääsarjajoukkue HK Dukla Michalovce tiedotti äskettäin kotisivuillaan, että se on tehnyt suomalaisluotsi Tomek Valtosen (arkistokuvassa) kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Suomalaisvalmentaja nousi pestiin tällä kaudella, marraskuun 18. päivänä korvaten Miroslav Chudyn. Michalovcen liito on ollut sen jälkeen komeaa, kun vahvasti suomalaisporukka nousi sarjan keskikastista terävimpään kärkeen.

– Päätimme allekirjoittaa jatkot, koska olemme tyytyväisiä hänen työhönsä. Valtonen toi joukkueeseen sellaisen muutoksen, mitä kaipasimme, seuran toimitusjohtaja Martin Burinsky iloitsi.

Runkosarjan kakkonen johtaa nyt välieräsarjaa voitoin 1-0, ja neljästä voitosta katkeava Poprad-sarja jatkuu perjantai-iltana.

Tammikuun 12. päivästä alkaen vain kuusi peliä hävinneessä Michalovcessa pelaavat sinivalkoisista ykköskentän hyökkääjät Antti Erkinjuntti ja Ville Korhonen sekä alemmissa ketjuissa nähty hyökkääjä Matias Lehtonen.

Lisäksi valmennusjohtoon on kuulunut kiekkopersoona Elmo Aittola, josta tulee pian seuran urheilujohtaja.

– Yhdessä valmentaja Valtosen kanssa heidän on nyt keskityttävä tämän kauden viemiseen loppuun, mutta samalla he odottavat innokkaasti jo tulevaa.