TPS:n ja Pelicansin välisessä pudotuspelisarjassa tunteet ovat käyneet kuumina niin kuin pudotuspeleissä kuuluukin. Joukkueiden eilisessä ottelussa muun muassa Pelicans-vahti Patrik Bartosak heitettiin suihkuun korkeasta mailasta.

Tilanne oli varsin erikoinen. Kuumana käynyt tshekkivahti heilui mailansa kanssa ja kopautti sillä TPS:n Markus Nurmea kypärään. Nurmi tipahti saman tien jäähän ja alkoi pidellä kypäräänsä.

Aiemmin samassa ottelussa TPS:n Lauri Pajuniemi sukelteli samalla tavalla. Hän törmäsi yhteen Waltteri Merelän kanssa, ja Merelälle tuomittiin ulosajo. Tuomaristo kävi tarkistamassa tilanteen videolta, ja lopulta Merelä sai vain kaksiminuuttisen.

Kiekkofanit eivät katsoneet hyvällä TPS-nuorukaisten temppuja. Jääkiekon Olohuone Facebook-ryhmässä keskustelu kävi kuumana.

– Siä oli pelissä kahdelta tepsin ”mieheltä” sellaset kuolemat kentälle, että hiukan hävettää lajin puolesta, eräs kiekkofani kommentoi.

– Pakko myöntää, et hävettää taas kerran Nurmen ja Pajuniemen kaatuilu. Ei sillä vittu voiteta pelejä, TPS-fani kommentoi tulisesti.

– Veikkaan, että loppukausi Nurmelta paketissa. Sen verran pahannäköinen tilanne. Ja Bartolle muuten sit ihan ehdottomasti 10 peliä vähintään kakkua tosta, eräs leukaili.

Vaikka filmaaminen ei monelle maistunutkaan, myös Bartosakin kopautus tuomittiin kiekkofanien keskuudessa.

– No lapa naamaan ni eipähän tos mitää sanottavaa. Toi levittyminen vähäsen naurettava, mut väärin teki, eräs fani tiivisti.

LUE MYÖS: Kova menetys! Pistelinko jättää Kärpät viiden yhteisen vuoden jälkeen