Hyökkääjä Aleksi Rekosen ensimmäinen sesonki ulkomailla meni nätisti nappiin, ja suomalaispelurin edustama ruotsalainen BIK Karlskoga raivasi tiensä HockeyAllsvenskanissa nousukarsintapeleihin. Rekonen latoi runkosarjassa 40 pelissä tehot 11+23=34 (+5), 11 karsintaottelun saldo oli 2+2=4 (-5).

Karlskoga oli maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla runkosarjan kakkonen, ja se selvisi suoraan puolivälieriin. Niissä Västerås otti lukua voitoin 3-1, mutta välierissä IF Björklöven oli parempi voitoin 4-3.

– Tämä on todella hyvä paikka olla. Oli helppoa päästä mukaan joukkueeseen ja kaupunkiin, ja ne tekivät täällä jatkamisesta helppoa. Olen erittäin iloinen jäädessäni tänne, Rekonen summasi joukkueen nettisivuilla.

Liigassa 344 ottelua pelannut Viikinkien kasvatti sai kehut seuran johtoportaaseen kuuluvalta Torsten Yngvesonilta.

– Aleksi on täysiverinen ammattilainen sekä jäällä että sen ulkopuolella. Hän on kiinni kovassa työssä joka päivä ja uskomme, että hän voi ottaa uuden askeleen ensi kaudella.