Slovakialaisen HK Dukla Michalovcen väkevä alkuvuosi 2021 ei kantanut maan pääsarjassa finaaleihin, kun Poprad vei lauantaina päättyneen joukkueiden välisen semifinaalisarjan kiinnityksin 4-2. Kuudes matsi päättyi runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneelle Popradille numeroin 3-1.

Äskettäin jatkosopimukset saaneen päävalmentaja Tomek Valtosen ja valmentaja Elmo Aittolan johtama nippu päätyi runkosarjassa kakkoseksi suorastaan fantastisen alkuvuoden ansiosta. Antti Erkinjuntin (arkistokuvassa), Ville Korhosen ja Matias Lehtosen tähdittämä porukka pelasi tänä vuonna kaikkiaan 38 peliä, joista se voitti peräti 27.

Välierissä Poprad tosin lopetti liidon tylysti sen otettua kahden tappion jälkeen neljä voittoa putkeen, joten kausi päättyi enemmän ja vähemmän tylyn oloisesti.

Toisaalta lopputuloksissa kolmanneksi päätyneen sesonki oli nappisuoritus, sillä viime kaudella se päätyi kesken jääneessä runkosarjassa sen keskivaiheille, ja kaudella 2018-19 joukkue ei edes pelannut pääsarjassa. Nousukiito on siis ollut luokkaa komea.

Suomen mestari Erkinjuntti kiskoi pudotuspeleissä kuusi pömpeliä, Korhonen puolestaan syötti kuusi maalia. Lehtonen summasi saldon 1+3.