Kerrassaan upeaa! Maailmanmestari Jani Hakanpää pyssytti Hurricanesin NHL:n pudotuspeleihin: ”Fiilis on hyvä”

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksista vastikään Carolina Hurricanesin väreihin siirtynyt Leijonien maailmanmestaripakki Jani Hakanpää on päässyt uuteen joukkueeseen sisään kaikkiaan fantastisesti. Isokokoisen peruspuolustajan oiva vire jatkui myös viime yönä.

Hakanpää ampui Dallas Starsia vastaan valtavan ison osuman, kun Canes nousi päätöserän lopulla 3-3:een. Ykkösparissa luutineen Hakanpään maali ei kuitenkaan riittänyt, kun tähtipaidat voittivat jatkoajalla numeroin 4-3. Pudotuspelipaikkaan häkki sen sijaan riitti – tasapelipinna varmisti Canesin jatkopaikan.

– Rehellisesti sanottuna fiilis on hyvä. On mukavaa saada kiekko reppuun etenkin, kun tuo maali varmisti meidän pudotuspelipaikan, Hakanpää oli veistellyt vapaasti suomennettuna.

Maali syntyi kirkkonummelaisen tavaramerkin, tulisen lämärin seurauksena. Tällä kaudella tehot 2+1=3 tehnyt Hakanpää pommitti tasoitusmaalin loistavalta sektorilta b-pisteiden väliseltä alueelta hieman niiden takaa.

Suomalaispeluri nousi joukkueen edelliseen peliin nähden kolmosparista nyt ykköseen ja kärkiparissa luutiminen on nyt reilut 16 minuuttia pelanneelle suomalaiselle kaikkiea muuta kuin tuttua.

Carolina keikkuu omassa divisioonassaan kärkenä 69 pisteen saaliilla. Dallas Stars on niukasti ensimmäisellä putoajan paikalla, mutta viimeinen jatkajan sija on vain kahden pisteen päässä – ja kaiken lisäksi sen paikan Nashville Predators on pelannut kaksi matsia enemmän.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004