Liigasta tuttu Jyrki Aho palaa valmennustehtäviin ensi kaudella.

Ranskalainen pääsarjaseura Brûleurs de Loups de Grenoble tiedotti aiemmin tällä viikolla, että se on päässyt sopimukseen päävalmentajaksi nousevan Ahon ja Ari-Pekka Siekkisen kanssa. Siekkinen toimii seurassa apu- ja maalivahtivalmentajan rooleissa.

Suomalaisvalmentajat ovat toisilleen entuudestaan tuttuja JYPistä.

46-vuotias Aho ei ole valmentanut kauden 2019-2020 jälkeen. Tuolloin hänet nähtiin itävaltalaisen Villacher SV:n penkin takana. 56-vuotias Siekkinen toimi puolestaan viimeisimpänä japanilaisen Nikko Icebucksin päävalmentajana.

Brûleurs De Loups

@bruleursdeloups
#Arrivée ✅ Officiel, Jyrki Aho 🇫🇮 est le nouvel entraîneur en chef des #BDL. Passé par des ligues telles que la SM-Liiga, la Liiga, et la ligue EBEL notamment, Jyrki sera assisté de Ari-Pekka Siekkinen 🇫🇮 sur le banc des #BDL !

Rubrique parrainée par #AlpesMenuiseriesDépannage