KalPa hankki ykkössentterin! Kaappasi myös huippulupaavan pakin Kärpistä

© Kuva: Juha Tamminen

KalPa on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan kahdella kovatasoisella hankinnalla. Seuraan siirtyvät keskushyökkääjä Jaakko Rissanen ja puolustaja Kasper Puutio. Kummankin sopimus on kaksivuotinen.

Rissanen on kuopiolaisille tuttu mies jo entuudestaan. Sentteri on aiemmalla urallaan kiekkoillut KalPassa neljän kauden ajan. Parhaalla sesongillaan 2016-17 hän tykitti runkosarjan 60 ottelussa tehot 9+34=43.

– ”Jasun” paluu on meille iso asia. Hän on äärimmäisen vahva keskushyökkääjä tähän sarjaan. Vuodet ulkomailla on nyt toistaiseksi takana ja hän haluaa palata takaisin kasvattajaseuraansa johtamaan joukkoja edestä ja esimerkillään, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi seuran tiedotteessa.

Viimeiset kaksi vuotta Rissanen on kiekkoillut Ruotsissa Linköpingissä. Tällä kaudella hän summasi runkosarjan 52 ottelussa tehot 11+12=23.

18-vuotias Puutio puolestaan siirtyy KalPaan Kärpistä. Hän pelasi tällä kaudella 29 ottelua tehoin 2+1=3. Hänet varattiin viime vuona NHL:ään 5. kierroksella Florida Panthersin toimesta.

LUE MYÖS: Tähtitason paluumuuttaja? Lähde: Kanadalaisvahvistus palaa Liigaan


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta