Kotimaan Liigassa mopoautoikäisenä debytoinut ja äskettäin Suomesta Pohjois-Amerikkaan matkannut Mikko Kokkonen on saanut uralleen AHL:ssä suorastaan mainion alun. Toronto Maple Leafsin juhannuksen 2019 kolmannen kierroksen 84. varaus on pelannut Toronto Marliesissa kolme peliä vähintäänkin hyvin.

Kokkosen saldo on 0+2=2 (0), ja pisteille hän nousi niin toisessa kuin kolmannessakin matsissa viikolla. Kaiken kukkuraksi Pelicans-pakki pääsi heti vaahteranlehtipaitojen ykköspakkipariin Martin Marincinin rinnalle. Kaksi syöttöpinnaa eivät toki vielä oikeuta pistetykin maineeseen, mutta toisaalta Jukureissa pakki latoi tällä kaudella 50 pelissä vain tehot 1+9=10 (-17), joten nyt saldo on lupaava.

Nick Barden

@nickbarden
Mac Hollowell on what he notices most about Mikko Kokkonen through the first few games with the #Marlies:

"I would just say his poise and confidence."

Viime yönä mikkeliläisen kauden kolmannessa AHL-pelissä Marlies taipui Manitoba Mooselle 3-5. Joukkue on divisioonassaan viimeisenä. Mestis-joukkue TUTO:ssa alkukaudella kuudessa pelissä lainalla luutinut Marlies-pakki Mac Hollowell oli kehunut Kokkosen asennetta ja itsevarmuutta.