Kanadan maalivahtikolmikko ja kymmenen kenttäpelaajaa ovat jo selvillä. Maalia vartioi Arizona Coyotes -kaksikko Adin Hill ja Darcy Kuemper sekä Vancouver Canucks -lupaus Michael DiPietro.

Suomalaisittain kiinnostavin pelaaja vahvistetuista pelaajista on Justin Danforth. Lukossa kaksi kautta huipputehoja iskenyt taskuraketti pelasi kuluneen kauden KHL-joukkue Vitjaz Podolskissa. Liigan pistepörssin viime kaudella voittanut kanadalaishyökkääjä oli KHL:n pistepörssin kuudes, mikä oikeutti NHL-sopimukseen Columbus Blue Jacketsin kanssa.

Muita vahvistettuja pelaajia ovat Owen Power, Braden Schneider, Cole Perfetti, Brandon Hagel, Andrew Mangiapane, Michael Bunting, Adam Henrique, Maxime Comtois, Dillon Dube ja Connor Brown. Myös Drake Bathersonin odotetaan liittyvän joukkueeseen.

Mielenkiintoisin nimi näistä on Power, joka on tämän kesän NHL-draftin kärkinimiä. Perfetti ja Schneider ovat myös todella nuoria, sillä heidät molemmat varattiin NHL:ään ykköskierroksella viime vuonna.