Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue ylsi tiistaina tärkeään voittoon, kun Norja kaatui MM-kisamatkan kolmannessa kamppailussa maalein 5-2.

Tällä kertaa Leijonien ottelua alkoi surkealla tavalla, kun Jussi Olkinuoralle sattui nolo virhe, ja Norjan Mathis Olimb pääsi iskemään joukkueensa kuin varkain 1-0-johtoon (katso maali).

Suomi tokeni kuitenkin yllättävästä takaiskusta vielä avauserän aikana, kun Atte Ohtamaa tykitti kiekon maalille, jonka ohjasi lopulta sisään Iiro Pakarinen (katso maali).

Toisessa erässä Leijonat määräsi pelin täysin pelin tahdin ja teki myös ratkaisevan tuntuiset kaksi osumaa, kun Anton Lundell ja Kim Nousiainen onnistuivat maalinteossa. Osumista etenkinkin Lundellin maali oli komeaa katseltavaa (katso maali).

Anton Lundell 🔥 This kid is a star.

2-1 Finland 🇫🇮 #FINNOR #IIHFWorlds @leijonat @FlaPanthers

Kolmannessa erässä Norja tuli puolestaan yllättäen taas maalin päähän, kun Tobias Lindström onnistui ohittamaan Olkinuoran heti erän alussa (katso maali). Suomi kuitenkin kuittasi tilanteen ylivoimalla, jossa tärkeän onnistumisen sai Jere Innala.

Kolmannen erän loppupuolella myös Hannes Björninen sai maalin muodossa onnistumisen, ja näin ollen Leijonat nappasi komean 5-2-voiton (katso maali).

Suomen osalta MM-turnaus jatkuu seuraavaksi torstaina, kun vastaan asettuu Italia. Näet MM-kisojen otteluohjelman, tulokset ja lohkojen tilanteet täältä.

Seuraa meitä myös Instagramissa nimimerkillä: leijonat_com.