Valko-Venäjän Jevgeni Lisovetsin kohtalo säikäytti Latvian Riiassa pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa äskettäin. Hyökkääjä koki kovia loukkaannuttuaan vakavan näköisesti ottelussa Ruotsia vastaan.

Valkovenäläinen kaatui kovasta vauhdista yrittäessään riistää kiekkoa Ruotsin Carl Klingbergiltä. Pelaaja löi samalla päänsä ruotsalaisen polveen.

Osuman jälkeen minuutit olivat pitkiä, kun Lisovets jäi liikkumattomana jään pintaan. Lääkintähenkilökunta saapui ripeästi paikalle, ja lopulta KHL-joukkue Salavat Julajev Ufa -peluri kannettiin paareilla ulos kaukalosta.

Nyt tilasta on parempaa kerrottavaa. Valko-Venäjän valmentaja Mihail Zaharov oli kertonut Championatille ensiksi, että pelaaja oli alkuun sairaalassa ”tuntemattomassa tilassa”.

Myöhemmin Valko-Venäjän Jääkiekkoliitto julkaisi Instagram-videon, jossa pelaaja puhui varsin hyväntuulisen oloisena. Hän on nyt kunnossa, vaikka maanantaina hyökkääjä ei Tshekkiä vastaan pelannutkaa.

Valko-Venäjä on kerännyt kolmesta pelistään neljä pinnaa, ja se jatkaa turnausrupeamaansa keskiviikkona Iso-Britanniaa vastaan.

LUE TIISTAIN MM-KISAJUTUISTA MYÖS:

Äly hoi, älä jätä! Koronavirus loi MM-kisoihin käsittämättömän säännön – NHL-tykki suurissa vaikeuksissa