Kärpät on tehnyt kaksi mielenkiintoista hankintaa. Seuraan siirtyvät hyökkääjät Casey Wellman ja Troy Bourke. Wellmanin sopimus on kaksivuotinen, Bourken yksivuotinen.

33-vuotias Wellman pelasi viime kaudella KHL:ää Kunlun Red Starissa. 31 ottelussa hän nakutti tehot 5+8=13.

Urallaan Wellman on pelannut myös NHL:ää Minnesota Wildin ja Washington Capitalsin paidoissa. 54 NHL-matsissa hän iski tehot 6+10=16.

– Hän on luisteluvoimainen, peliä tekevä hyökkääjä, joka omaa myös hyvän laukauksen. Caseylla on kokemusta Euroopan huippusarjoista, ja hän on myös sellainen persoona, joita me haluamme joukkueeseen. Taustatyöt on tehty huolella, ja kaikki hänestä saatu palaute on ollut positiivista, Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola kommentoi hankintaa.

27-vuotias Bourke puolestaan siirtyy Kärppiin Saksan pääsarjasta. Viime kaudella hän pelasi Schwenninger Wild Wingsin joukkueessa. 36 ottelussa hän hurjasteli tehot 15+19=34.

– Troy on luisteluvoimainen, hyvä kahden suunnan sentteri. Hän pystyy pelaamaan sekä ylivoimaa että alivoimaa. Luotettava pelaaja, jonka voi laittaa jäälle kriittisillä hetkillä. Hän tuo varmasti rosteriin sellaista syvyyttä, että useampi sylinteri pystyy tuloksentekoon, mutta myös tiukkaan puolustamiseen, Mikkola kommentoi.

LUE MYÖS: Surkeita uutisia! Montreal nakkasi suomalaislupauksen pellolle – jatkaa ensi kaudella Liigassa