Näin Columbuksen uusi päävalmentaja aikoo korjata Patrik Laineen: ”Huono maine työmoraalin suhteen”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsissa puhaltavat muutoksen tuulet, kun seurassa vaihtui päävalmentaja. Ruorin taakse astuu Brad Larsen. Hänen yksi isoimmista haasteistaan on saada enemmän irti Patrik Laineesta.

Laineen viime kausi oli hänen NHL-uransa heikoin. Hän pelasi Columbuksessa 45 ottelua tehoin 10+11=21.

Päävalmentaja Larsen vieraili eilen Sportsnetin radio-ohjelmassa. Häneltä kysyttiin, miten hän aikoo saada enemmän irti suomalaistähdestään.

– Ensiksi hänet pitää saada nollattua. Viime kausi ei ollut hyvä, mutta niin oli koko joukkueen osalta. Iso osa pelaajistamme ei ollut tyytyväisiä viime kauteen, Larsen kommentoi.

– Patty välittää. Hänellä on huono maine työmoraalin suhteen, mutta hän yrittää. Hän yritti todella paljon, minun mielestäni jopa liikaa. Joskus hän näyttää huonolta, kun hän on turhautunut. Turhautuneet pelaajat harvoin pelaavat hyviä pelejä pitkässä juoksussa.

Larsenilla on selvät suunnitelmat, mistä Laineen kanssa lähdetään liikkeelle.

– Meidän pitää istua alas Pattyn kanssa ja alkaa rakentamaan meidän välistä suhdettamme. Aloitimme sen jo viime vuonna, mutta päävalmentajana tilanne on eri. Asetamme odotukset ja kuuntelen. Isoin asia, minkä olen 11-vuotisen valmentajaurani aikana oppinut on kuunteleminen. Pitää kuunnella ja ymmärtää pelaajan näkökulmaa ja sitten löytää yhdistäviä tekijöitä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.