HPK tiedotti verkkosivuillaan, että HPK Liiga Oy teki kuluneelta tilikaudelta tappiota yli 84 000 euroa. Myös yhtiön liikevaihdon kerrotaan laskeneen 2,65 miljoonalla eurolla.

Merkittävimpiä syitä liikevaihdon laskemiseen ja tappiolliseen tulokseen ovat luonnollisesti koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset. Suurin osa otteluista sujui ilman yleisöä. Samalla HPK:n lounasravintolatoiminta koki merkittävän kolauksen.

HPK kuitenkin varautui ajoissa pieniin rahavirtoihin. Seura noudattikin tiukkaa kulukuria jo maaliskuusta 2020 lähtien.

– Koko mennyt vuosi ja Liiga-kausi koronaepidemian aikana on koetellut yhtiötä ja sen työntekijöitä. Jouduimme poikkeusaikana tekemään välttämättömiä kulusäästöjä, joista yksi suurimmista oli henkilöstökulut. Kiitän koko organisaatiota avarakatseisuudesta kulukurissamme; sen noudattamisessa ja siihen osallistumisesta, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen seuran tiedotteessa.

Yhtiökokous päätti myös, että yhtiön hallitus säilyy ennallaan. Siihen kuuluvat tulevallakin kaudella Matti Vihervuori (puheenjohtaja), Tapio Vekka (varapuheenjohtaja), Mika Koskinen, Jyrki Louhi sekä Mika Uutela.

HPK Liiga Oy:n tilikausi 2020–2021: kova kulukuri toi torjuntavoiton!

👉Yhtiökokous järjestettiin 21.6.2021.
👉Yhtiön tulos toimintakaudelta 1.5.2020-30.4.2021 -81 734,98 euroa.
👉Hallitus jatkaa ennallaan.

Tiedote: hpk.fi/hpk-liiga-oyn-…

#HPK #Liiga #Hämeenlinna