NHL:n komissaari Gary Bettman paljasti tulevan kauden ulkoilmaotteluita maanantaina lehdistötilaisuudessa. Faneille on luvassa ainakin kaksi ulkoilmaottelua. Myös kolmatta peliä Kanadaan yritetään mahduttaa tulevalle kaudelle.

Kahdessa varmistetussa pelaavat Nashville Predators ja Tampa Bay Lightning. Toisessa ottelussa kohtaavat Minnesota Wild sekä St. Louis Blues.

Kaikista joukkueista ei löydy suomalaisedustusta. Toki siirrot sekä sopimukset voivat hyvinkin muuttua kauden aikana, mutta tällä hetkellä lähes varma jäällä nähtävä suomalaispelaaja löytyy Nashvillestä.

Predators-vahti Juuse Saros loisti kuluvalla kaudella ja on Nashvillessä kiistaton ykkösvahti. Nashvillen suomalaispelaajat Mikael Granlund sekä Erik Haula ovat vailla sopimusta, joten heitä ei kannata lyödä lukkoon pelaajiksi otteluihin.

St. Louisin puolelta jäällä todennäköisimmin nähdään puolustaja Niko Mikkola. Puolustaja pelasi kuluvalla kaudella 30 ottelua. Myös Ville Husso löytyy joukkueen vahvuudesta, mutta ykkösvahdin paikka on visusti Jordan Binningtonin näpeissä.

Myös Minnesota Wildin kakkosvahti Kaapo Kakko pelasi hienon kauden. Jos Cam Talbot jatkaa huimaa virettään myös ensi kaudella, niin on hän todennäköinen aloittaja ottelussa.

Tampa Baylla rosterissa on niin ikään suomalaismaalivahti Christopher Gibson. 28-vuotias on kuitenkin joukkueen kolmas valinta tolppien väliin.

Ottelut pelataan 1.1.2022 sekä 26.2.2022