Joonas Donskoi vaihtaa seuraa – tässä on Seattle Krakenin 30 pelaajavalintaa!

© Kuva: Getty Images

Seattle Krakenin laajennusdraft järjestettiin Suomen aikaa varhain torstaina.

Tilaisuudessa NHL:n uusin seura valitsi itselleen 30 pelaajaa muista seuroista. Suomalaisista joukkueeseen päätyi ainoastaan hyökkääjä Joonas Donskoi, joka pelasi menneellä kaudella Colorado Avalanchessa.

Näet alta Krakenin tekemät pelaajavalinnat. Suluissa on lyhenne edelliskauden NHL-seurasta.

Seattle Krakenin valinnat:

Maalivahdit: Chris Driedger (FLA), Vitek Vanecek (WSH), Joey Daccord (OTT)

Puolustajat: Mark Giordano (CGY), Adam Larsson (EDM), Jamie Oleksiak (DAL), Cale Fleury (MTL), Vince Dunn (STL), Carson Soucy (MIN), Kurtis MacDermid (LAK), Jeremy Lauzon (BOS), Gavin Bayreuther (CBJ), Haydn Fleury (ANA), William Borgen (BUF), Dennis Cholowski (DET)

Hyökkääjät: Yanni Gourde (TBL), Brandon Tanev (PIT), Tyler Pitlick (ARI), Nathan Bastian (NJD), Calle Järnkrok (NSH), Jordan Eberle (NYI), Colin Blackwell (NYR), Jared McCann (TOR), Carsen Twarynski (PHI), Mason Appleton (WPG), Morgan Geekie (CAR), Joonas Donskoi (COL), Kole Lind (VAN), Alexander True (SJS), John Quenneville (CHI)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.