Suomalaishyökkääjä Timi Lahtinen vaihtaa HK Spisska Nova Vesin värit Dundee Starsin pelipaitaan, pelaajan uusi seura tiedottaa nettisivuillaan. Slovakian viime kausi oli 26-vuotiaalle Lahtiselle uran ensimmäinen ulkomailla, jonne hän lähti Mestiksen Espoo Unitedista kesken sesongin.

Slovakian kakkossarjan mestaria ylistetään seuran kotisivuilla oikein urakalla.

– Timi on erittäin hyvä luistelija ja hän on sellainen ahkerasti töitä tekevä tyyppi, Starsin päävalmentaja Omar Pacha kehuu lisäten, että Lahtisella on annettavaa nimenomaan hyökkäyspeliin.

– Hän näkee jään hyvin. Timin osaamisen ansiosta hän tulee menestymään täällä. Hän voi pelata ylivoimalla ja ottaa alivoimia.

Lahtinen on pelannut Liigassa Bluesin ja TPS:n väreissä kaikkiaan 105 ottelua pistein 3+4=7 (-18). Mestiksessä peluri oli kokenut kehäkettu, kun vyöllä on 202 ottelua pistein 34+56=90 (+16).

– Hänen monipuolisuutensa, nopeutensa ja kokonsa olivat todella sellaisia suuria tekijöitä, joiden ansiosta Timi erottui pelaajamarkkinoilla.

Lahtinen puolestaan kertoo olleensa yhteyksissä muiden EIHL:ssä pelanneiden suomalaisten kanssa – ja suositukset veivät pelurin uuteen sarjaan.

– Odotan innolla kauden alkua ja liittymistä Starsin matkaan. Lisäksi olen valmis aloittamaan kovan työnteon ja auttamaan joukkuetta jokainen ilta.