Mikkelin Jukureita kipparoi ensi kaudella Petrus Palmu, uutta hyökkääjäkasvoa puolestaan komppaavat apukapteenit Jesper Piitulainen, Jani Tuppurainen, Axel Rindell ja Jarkko Immonen. Jukurit kertoi asiasta nettisivuillaan.

Päävalmentaja Olli Jokisen mukaan rooli on hyökkääjälle hyvä kasvun paikka.

– Halusimme kapteenin, joka pystyy näyttämään päivittäisessä tekemisessä esimerkkiä, ja viemään valmentajien viestiä eteenpäin. Petu on nyt kapteeni ensimmäistä kertaa miesten tasolla, ja tämä on hänelle hyvä paikka opetella, mitä päivittäinen johtaminen on. Hänellä on ympärillä myös hyvä ja kokenut kapteenisto.

Joensuulaislähtöinen pelaaja kantoi viime kaudella saksalaisen ERC Ingolstadtin paitaa kaikkiaan 38 pelissä pistein 9+13=22 (-1). Suomessa hän pelasi edellisen kerran kausina 2018-20 TPS:n ja JYPin väreissä.

– On kunnia-asia päästä tällaiseen tehtävään. Aion johtaa näyttämällä esimerkkiä pelatessa, kopissa ja kentän ulkopuolella. Aion olla oma itseni, enkä muuttaa sen enempää mitään. Kun tulee vastuuta, pystyn kuitenkin myös vaatimaan tilanteen tullen, tuore kapteeni kuvaili.P