TPS:n taipaleesta jääkiekon CHL:ssä tulee lopulta pannukakku, kun Euroopan kiertue meni viikonloppuna vihkoon. Joukkue hävisi saksalaiselle Bremerhavenille ja tshekkiläiselle Sparta Prahalle 0-3 ja 2-3, ja jatkohaaveet menivät näiden tulosten myötä romukoppaan.

Viime liigakauden loppuottelija on kerännyt vain yhden pinnan. Bremerhaven painelee lohkokärkenä yhdeksällä pisteellä, ruotsalainen Växjö ja Sparta ovat saalistaneet seitsemän pinnaa.

– Tiukka peli. Ylivoimaan olen tyytyväinen, mutta tulokseen ja tappioon en, TPS-luotsi Jussi Ahokas summasi CHL:n Youtube-kanavan haastattelussa.

TPS:n urakka CHL:ssä päättyy Växjöä vastaan lokakuussa pelattavissa tuplapeleissä.

Muista suomalaisjoukkueista Tappara löi sveitsiläisvieras Luganon sunnuntaina 3-2 jatkoajalla. Kirvesrinnat johtavat lohko E:tä, ja joukkue on vahvasti tyrkyllä jatkoon. Seitsemän pinnan Lugano ja kuudessa pisteessä oleva Ruotsin Skellefteå kyttäävät vielä jatkopaikkoja, yhden pisteen saalistanut saksalainen Eisbären Berlin ei jatkoon enää yllä.