Sveitsin pääsarja National League on myös päästy aloittamaan uuden kauden osalta viime viikolla. Joukkueet ovat ehtineet pelaamaan 1-3 ottelua. Tämän hetken pistepörssiä tarkasteltaessa kärjestä löytyy monia suomalaisille tuttuja nimiä.

Koko sarjan pistepörssin kärjestä löytyy kevään 2019 maailmanmestari Toni Rajala. EHC Biel-Bienneä edustava 30-vuotias hyökkääjä on paukuttanut kolmeen ensimmäiseen otteluunsa jo tehot 1+5. Kuluva kausi on Rajalalle jo kuudes samassa seurassa.

Kolmantena pistepörssissä on puolestaan kokenut Valtteri Filppula, joka jätti juuri NHL-kaukalot taakseen. 37-vuotias hyökkääjä on pelannut vasta kaksi ottelua Gèneve-Servetten riveissä, mutta aloittanut loistavasti iskien jo pisteet 2+3.

Heti perään neljäntenä komeilee puolestaan Jokereistakin tuttu Brandon Kozun. Ambri-Piottaa nykyään edustava taituri on kahteen ensimmäiseen otteluun tehnyt tehot 3+1. Lukossa aikanaan pelannut Justin Azevedo puolestaan on aloittanut kauden tehoilla 1+3 Zürich Lionsin joukkueessa. Kymmenen tehokkaimman pelurin joukkoon mahtuu lisäksi Jokerien kapteeninakin toiminut, Ambri-Piottaa edustava Peter Regin, jonka tilastoihin on kirjattu neljä syöttöpistettä kahteen matsiin.

Muista suomalaisista Langnau Tigersin Aleksi Saarela (2+1) ja Harri Pesonen (1+2), Bielin Jere Sallinen (2+0) sekä Ambri-Piottan Juuso Hietanen (0+1) ovat avanneet jo tämän kauden pistetilinsä.