NHL-seuraa vaihtanut Joonas Donskoi harmittelee elämisen kustannuksia: ”Lätkänpelaajat tienaavat paljon mutta…”

© Kuva: Getty Images

NHL:n uusi tulokas Seattle Kraken nappasi suomalaishyökkääjä Joonas Donskoin laajennusdraftissa. Siirto ei ollut mikään yllätys, vaan Donskoi oli ehtinyt jo kartoittaa uutta kotiaan perheelleen.

Helppo urakka se ei ollut. Seattle kasvaa kovaa vauhtia ja asuntojen hinnat ovat pilvissä. Keskimääräisen kodin hinta Seattlessa on 871 286 dollaria. Donskoi päätyi lopulta vuokraamaan kodin turvalliselta alueelta, jotta hän voi olla hyvillä mielin pitkillä pelimatkoilla perheen odottaessa kotona.

– Ensinnäkin tiedän, että lätkänpelaajat tienaavat paljon, mutta se tapahtuu lyhyen ajan sisällä. Lätkän jälkeen minun pitää löytää uusi työ. Tällaista rahaa ei tule loputtomasti ja sitä ei voi tuhlata tyhmästi. Haluan säästää ja sijoittaa niin paljon kuin mahdollista, Donskoi kommentoi The Athleticille.

– Ei ole koskaan hauskaa joutua maksamaan isoja summia. Olemme olleet San Josessa, Denverissä ja Seattlessa. Mikään niistä ei ole halpa paikka ja niihin hintoihin tottuu. Se ei ole hauskaa.

Donskoin nykyistä sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä. Hänen keskimääräinen vuosipalkkansa on 3,9 miljoonaa dollaria.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004