Pelicansia viime kaudella edustanut tshekkivahti Patrik Bartosak pelaa tätä nykyä KHL:ssä Amur Habarovskin riveissä. Lauantain ottelussa Bartosak oli torjuntavuorossa, kun Amur kohtasi Metallurg Magnitogorskin.

Avauserän jälkeen Amur johti ottelua 2-0, kunnes toisessa erässä Magnitogorsk onnistui maalinteossa neljä kertaa alle 12 minuutissa. Tämän jälkeen Bartosak vaihdettiin maalilta pois ja tilalle luisteli Jevgeni Alikin. Ottelu päättyi lopulta Magnitogorskin 6-2-voittoon.

28-vuotias Bartosak menetti hermonsa luistellessaan vaihtoaitioon. Hän hajotti mailansa kahteen osaan lyödessään sen laitaan. Vaihdossa istuneet joukkuekaverit joutuivat jopa hieman väistämään etteivät olisi saaneet osumaa mailasta. Video kyseisestä tilanteesta näkyy alla tai täällä.

Bartosak on tähän mennessä ehtinyt pelaamaan kolmessa ottelussa, joissa torjuntaprosentti näyttää lukemaa 89,58%. Ensimmäinen voitto KHL:ssä antaa vielä odottaa itseään.

Viime kaudella Bartosak torjui Pelicansissa 41 ottelussa tilastoin 91,3%, 2,19 ja neljä nollapeliä.

KHL

@khl_eng
😡
4 GA in one period mood.