Patrik Laineen sentteriksi todellinen yllätysnimi – ikää vasta 18 vuotta!

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine lähtee alkavaan NHL-kauteen uusien ketjutovereiden voimin.

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline kertoo Twitterissä, että Laine viiletti perjantain harjoituksissa Philadelphia Flyersista vaihtokaupassa hankitun konkarihyökkääjän Jakub Voracekin ja vasta 18-vuotiaan Cole Sillingerin rinnalla.

Sillingerin nouseminen ykkösketjuun on melkoinen yllätys. Yhdysvaltalaissentteri pelasi vielä viime kaudella Yhdysvaltojen juniorisarja USHL:ssä. Sillinger on Blue Jacketsin tämän kesän ensimmäisen kierroksen 12. varaus.

Portzlinen mukaan Blue Jacketsin teinisensaatio voi oikeasti taistella paikasta Blue Jacketsin NHL-kokoonpanossa. Toimittaja muistuttaa kuitenkin, että Laineen vierelle ovat ehdolla myös Jack Roslovic ja Alexandre Texier.