SaiPan nuori hyökkääjä aloittanut kautensa vakuuttavasti – tuplannut Liiga-uransa maalimäärän muutamassa matsissa

© Kuva: Leijonat.fi

Lappeenrannan SaiPaa edustava 21-vuotias Ville Petman on aloittanut kautensa räväkästi.

Kauden kuuteen ensimmäiseen otteluun Petman on onnistunut tekemään jo pisteet 4+1=5. Kyseinen pistesaalis oikeuttaa tällä hetkellä SaiPan sisäisen pistepörssin ykköstilaan.

Petman on pelannut Liigassa edellisen kolmen kauden aikana, joista kaksi ensimmäistä sujuivat Rauman Lukossa ja edellinen SaiPassa. Esimerkiksi viime kaudella hän onnistui maalinteossa vain kertaalleen ja koko urallaan ennen tätä kautta hän oli tehnyt kolme osumaa Liigassa. Nyt maalimäärä on jo enemmän kuin tuplaantunut kauden ensimmäisten otteluiden aikana.

Petman on nyt pelannut sata Liiga-ottelua tehoin 7+11=18. Maajoukkueurallaan hän on voittanut alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2018. Vuoden nuorempi velipoika Mikko Petman edustaa tällä hetkellä Lukkoa.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!