Lukko kertoi maanantaiaamuna tiedotteessaan joukkuetta piinaavista kurjista terveyshuolista. Kokoonpanosta on sivussa peräti kolme tärkeää pelaajaa, eivätkä näiden paluut kaukaloon tule tapahtumaan ihan napsusta.

Kolme maalia syötellyt norjalaisvahvistus Michael Haga on yhtä tutkimuksissa, eikä paluuajankohta ole tiedossa. Maalihanansa jo avannut hyvä peruspakki Miska Kukkonen joutuu olemaan sivussa marraskuun maaottelutaukoon saakka.

Toistaiseksi vasta kaksi maalia syötellyt Sebastian Repo on hänkin poissa pitkälle syksyyn. Paluu tapahtuu arviolta loka-marraskuun taitteessa.

Lukko on pelannut tällä kaudella kahdeksan peliä, joista viisi on päättynyt voittoon. 13 pinnan saalis oikeuttaa kakkossijaan, joskin takana pisteen päässä väijyvät Sport, Kärpät ja Pelicans ovat pelanneet kaksi matsia vähemmän.