GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets tiedotti viikonloppuna lukuisista mielenkiintoisista pelaajaliikkeistä, jotka ovat etenkin suomalaisittain mielenkiintoisia. Joukkue lähetti kasan ukkoja AHL-joukkue Cleveland Monstersin matkaan kauden alla, osa puolestaan passitettiin waiver-listalle.

Ensiksi mainittuun sakkiin kuuluvat muun muassa Liigassa kovia tehoja takonut ja Liigan pistepörssin sekä parhaan pelaajan palkinnon kauden 2019-20 päätteeksi kuitannut Justin Danforth. Saman käskyn sai kuulla Ässien maalilla kiekkoja tuolla kaudella kopannut Daniil Tarasov.

Waivers-listalle puolestaan joutui maailmanmestaruuden vuonna 2019 voittanut Mikko Lehtonen kahden muun pelaajan kanssa. Uraansa muun muassa Jokereissa tehnyt pakki on siis 24 tunnin ajan muiden joukkueiden napattavissa.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
The #CBJ have assigned Gavin Bayreuther, Justin Danforth, Liam Foudy & Daniil Tarasov to @monstershockey.

We have also placed Gabriel Carlsson, Mikko Lehtonen & Kevin Stenlund on waivers for purpose of assignment.

@OhioHealth | #CBJ
cbj.co/roster101021

Toinenkin suomalainen joutui siirtolistalle: Florida Panthersiin siirtynyt suomalaisvahti Christopher Gibson. Tästä tapauksesta kertoi toimittaja Elliotte Friedman.

Molari on pelannut NHL:ssä vasta 16 ottelussa kaudesta 2015-16 alkaen.