Anton Lundellilta paljastus viime kaudesta – tämä tuhosi HIFK:n mahdollisuudet: ”Vaikutti tosi paljon!”

© Kuva: Juha Tamminen

Pelipaikkaa Florida Panthersin NHL-miehistöstä metsästävä Anton Lundell paljastaa NordicBet Studion vieraana koronaviruksen pilanneen pitkälti HIFK:n viime kauden menestysmahdollisuudet Liigassa.

– Kyllä se korona vaikutti tosi paljon muhun itseeni ja myös joukkueeseen. Kyllä me päästiin sieltä vielä takaisin mutta ei siinä lennossa, missä oltiin ennen sitä koronaa. Totta kai se harmittaa, ettei pystytty ehkä näyttämään meidän parasta. Vähän jäi piippuun sitten ja varmasti iso syy oli korona, Lundell muistelee viime kevättä.

Pettymykseen päättyneestä Liiga-kaudesta huolimatta 20-vuotias superlupaus aikoo kamppailla tosissaan paikasta Panthersin pelaavassa NHL-kokoonpanossa heti ensimmäisellä kaudellaan Pohjois-Amerikassa.

– Totta kai tavoite on ottaa paikka ylhäältä heti ja mun mielestä mulla on hyvät mahdollisuudet siihen. Siellä on paljon hyviä pelaajia, mutta pitää vain koittaa näyttää parastaan ja näyttää valmentajille, että on valmis pelaamaan ylhäällä.

Voit katsoa Lundellin vierailun NordicBet Studiossa kokonaisuudessaan täältä.