llveksestä lähtenyt hyökkääjä manasi aikaansa Liigassa kovin sanoin – ”Mielestäni en saanut koskaan mahdollisuutta”

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Ilveksessä vain neljässä ottelussa hyökänneen Albin Grewen urakka liigajäillä jäi näiltä osin vain neljään otteluun. Pelaaja jätti tamperelaiset äskettäin, ja hän siirtyi HockeyAllsvenskanin Mora IK:n paitaan. Vaikka visiitti tamperelaisseuraan jäi lyhyeksi, teki ruotsalainen kuulemma kaikkensa.

– Asiat eivät menneet niin kuin kuvittelin tai kuin minulle kerrottiin. Mielestäni en saanut koskaan mahdollisuutta – olin mukana neljässä pelissä noin 7-10 minuutin peliajalla, pelaaja sanoi HockeySverigen haastattelussa.

Laitahyökkääjä painotti sitä, ettei minimaalinen peliaika miellyttänyt lainkaan. Lähtö Tampereella jo nyt oli parempi vaihtoehto kuin sen pitkittäminen vaikkapa loppuvuoteen. Suomen visiitti oli pelaajalle toinen viime kauden AHL-reissun jälkeen.

– Tajusin, että minun pitää etsiä jotakin muuta. Urheilujohtaja halusi minun jäävän, mutta yhteisymmärrys löytyi puhuessani agentin kanssa.