NY Rangersin leiristä kantautui äskettäin kurjia suomalaisuutisia Kaapo Kakon jouduttua sivuun kokoonpanosta loukkaantumisen takia. Kauden pisteittä vetänyt pelaaja kärsii ylävartalovammasta.

Kakko loukkaantui viikonloppuna Montreal Canadiensia vastaan, eikä hän takaiskun jälkeen palannut askiin. Rangers-luotsi Gerard Gallant manasi pelaajansa kohtaloa äskettäin pohjoisamerikkalaisten medioiden edessä.

– On rankkaa menettää parhaita pelaajia kesken pelin, varsinkin Kaapon kaltainen pelaaja. Mutta sekin on osa tätä lajia. Muut saivat sitten hieman enemmän jääaikaa ja paikkasivat vajetta hyvin.

– Hän on sivussa vieraskiertueen loppuun asti. Kyseessä ei pitäisi olla mikään vakava vamma. Saamme hänet takaisin varmaan ensi viikon alussa.

Rangersin kausi on ollut ainakin tuloksellisesti nousujohteinen, kun paria tappiota ja ylitöiden jälkeen tullutta tappiota seurasi sesongin avausvoitto.

Gallantin mainitsema joukkueen vieraskiertue päättyy viikonloppuna Toronto Maple Leafsin, Nashville Predatorsin ja Ottawa Senatorsin kohtaamisten jälkeen.