Liigan tuorein pelikielto sai tunteet pintaa – kiekkofaneilta sataa tylyä palautetta kurinpidolle: ”Hävetkää nyt s**tana!”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK sai tiistaina todella huonoja uutisia, kun hyökkääjä Tommi Tikka määrättiin neljän ottelun pelikieltoon, joista kärsittävänä on vielä kolme kamppailua.

Liigan kurinpitodelegaation näkemyksen mukaan Tikka pyyhkäisi Kärpät-ottelussa jalallaan erotuomaria takaapäin jalkaan, jonka seurauksena erotuomari menetti tasapainonsa ja kaatui hallitsemattomasti jäähän.

Kurinpito piti siis Tikan tekoa tahallisena, joka johti neljän ottelun pelikieltoon, kun taas useat muut näkevät, että kyseessä olisi ollut täysi vahinko.

Näet kiekkofanien reaktioita, ja Tikan tilanteen alta:

– Ja te oikeasti ihmettelette miksi teidän tuotetta pidetään aivan paskana? J. Sallinen kommentoi Twitterissä.

– Ettehän te voi olla tosissanne tän tuomion kanssa. Ei ihme että teille nauraa variksetkin! Eihän se Tikan vika ole jos tuomari ei osaa seurata peliä, Markus Stuttle puolestaan kirjoitti.

– Pilaatte koko lajin ja Liigan näillä perseilyillänne. Hävetkää nyt saatana! Marko latasi.

– Pilaatte oikeusturvanne, jumalauta jos tuo 4 pitää, ette pilaa omaanne vaan päätätte ykstuumaan vievänne oikeusturvan työntekijältä. Käytännössä teette työttömäksi Tikan? Jumalaare on häpyä, Jari Pihlajasaari puolestaan näkee.

– Tuomio meni sinänsä oikein, mutta se oli ylimitoitettu. Yksi ottelu olisi riittänyt koska teko ei ollut mielestäni mitenkään törkeä, Antti Lindström kommentoi.

– Täyttä paskaa! Teko ei todellakaan ole tahallinen. Ei tuosta voi pelikieltoa määrätä. Ja vielä neljä peliä? Ihan oikeasti? Nimimerkki J Lintu kirjoittaa.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!