Hyökkääjä Justin Danforth pelasi eilen NHL-debyyttinsä Columbus Blue Jacketsin paidassa. Suomalainen kiekkoyleisö muistaa Danforthin ennen kaikkea Liigasta ja Lukosta, jonka riveissä hän voitti koko sarjan pistepörssin.

On varsin harvinaista, että 28-vuotias pelaaja onnistuu vielä tekemään läpimurron maailman parhaaseen kiekkosarjaan. Ei olekaan ihme, että Danforthille satelee onnitteluja NHL-debyytin johdosta. Yksi onnittelijoista oli Lukko-aikojen ketjukaveri Brandon DeFazio.

– Ystäväni, veljeni, ketjukaverini, olen sinusta todella ylpeä. Ensimmäinen NHL-peli. Vaatii paljon, että pääsee pelaamaan NHL:ssä, mutta se vaatii vielä paljon enemmän, jos kaikki sanovat, ettet pysty siihen, DeFazio kirjoittaa.

– Vähemmän kuljettu tie on aina palkitsevin. Olet ansainnut tämän.

Brandon DeFazio

@DeFabio24
My friend, brother, line-mate. I am so proud of you. First @NHL game. It takes a lot to play in the NHL but it takes so much more to do it when everyone says you can’t. The road less travelled will always be the most rewarding. You’ve earned this. LFG! @danforth17