Paluu Liigaan ei toteutunut – KooKoosta tuttu unkarilaistykki vaihtoi seuraa Ruotsissa

© Kuva: Juha Tamminen

Unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallón sopimus Luulajan kanssa purettiin viime viikolla. Hän siirtyi pari päivää myöhemmin toiseen SHL-seuraan, Linköping HC:n riveihin peräti kevääseen 2024 asti kestävällä sopimuksella.

25-vuotias Galló ei pystynyt pelaamaan odotetulla tasolla alkukaudella eikä hän saanut haluamaansa roolia Luulajan joukkueesta. Mies ehti pelaamaan seurassa 16 peliä tehoin 2+3.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan Gallón yksi vaihtoehto oli myös tehdä paluu Liigaan. Hän on tuttu KooKoon paidasta kahdelta edelliseltä kaudelta. Hän pelasi Liigassa tehokkaasti, nimittäin 108 otteluun syntyivät komeat tehopisteet 34+46=80. Suomeen Galló ei kuitenkaan nyt päätynyt.

Linköping on myöskin tuttu seura unkarilaishyökkääjälle. Hän pelasi joukkueessa kausilla 2015-17. Lisäksi ennen sitä hän edusti seuran juniorijoukkueita.