Kurja juttu: Lukossa useita koronavirustartuntoja – yksi peli peruttu tyystin, toinen siirretty

© Kuva: Getty Images

Lukko tiedotti nettisivuillaan, että useammalla edustusjoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta alkuviikosta. Kaikki viime viikon vieraspelimatkalle osallistuneet henkilöt on asetettu karanteeniin toistaiseksi.

Joukkueen piti pelata CHL:ää ja keskiviikkona Liigaa, mutta ensiksi mainitun pudotuspeliottelu italialaista Bolzanoa vastaan perutaan tyystin ja perjantain JYP-liigamatsi siirtyy. Pelicansia vastaan ohjelmassa oleva lauantain ottelu kokee sekin pienen muutoksen. Ottelu alkaa vasta kello 18.30.

– Tartuntojen alkuperä ei ole tiedossa ja kaikki positiiviseksi testatut henkilöt ovat pääosin lieväoireisia. Kaikki joukkueen jäsenet on testattu ja suurin osa testituloksista ovat olleet negatiivisia, tiedotteessa luki.

Se ei käynyt tiedotteesta selväksi, että miten Lukon ja Bolzanon CHL:n pudotuspelien avauskierroksen paremmuus ratkeaa. Raumalaiset voittivat avausosan Italiassa viikko sitten 3-1.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!