Kivikova tiimi julki – tässä selostajat ja asiantuntijat Pekingin olympialaisiin

Discovery Finland julkisti tiedotteessaan sekä selostajat että asiantuntijat Pekingin olympialaisiin.

Leijonien olympiaottelut selostaa Oskari Saari, joka saa asiantuntijaparikseen Kimmo Timosen. Naisleijonien ottelut tulkitsee puolestaan Juhavaltteri Salminen, asiantuntijanaan Terhi Mertanen. Heidän lisäkseen turnauksessa kuullaan selostaja Nuutti Vihtilää sekä Suomen ottelut ruotsiksi selostavaa Julius Vauhkosta.

Studiotiimeissä on mukana lukuisia huippunimiä. Miesten tiimiin kuuluvat studioisäntä Juhani Henriksson, asiantuntijoinaan Teemu Selänne, Tuomas Grönman, Antti-Jussi Niemi sekä Jussi Jokinen. Naisten studiotiimin täydentävät puolestaan Oona Tolppanen, Annina Rajahuhta sekä Saija Tarkki.

Oskar Osala nähdään puolestaan paikan päällä kaukalon laidalla muun muassa kommentoimassa otteluita ja haastattelemassa pelaajia.

Olympialaiset pelataan 4.-20. helmikuuta. Suomen ottelut sekä pelit välieristä finaaliin saakka on katsottavissa TV5 -kanavalta. Discovery+ puolestaan näyttää turnauksen jokaisen ottelun suorana.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!