HPK täydensi hyökkäysosastoaan – hankki nuorten maailmanmestarin Pohjois-Amerikasta

© Kuva: Getty Images

HPK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Harperin kanssa.

23-vuotias Harper pelasi alkukauden AHL:ssä Milwaukee Admiralsin riveissä. Tilille kertyi yhdeksän ottelua ilman tehopisteitä. Nashville Predators varasi hyökkääjän kesän 2016 varaustilaisuudessa 5. kierroksella.

– Patrick on erinomainen luistelija ja taitava kiekollinen pelaaja, joka tuo ratkaisuvoimaa ylivoimapeliimme. Saamme riveihimme nuoren pelaajan, jonka tavoitteet ovat edelleen Pohjois-Amerikassa ja täältä hän hakee uutta vauhtia uralleen, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

Harper oli voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta vuoden 2017 turnauksessa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.