Leijonat jatkoi vahvaa menoaan Channel One Cupissa lauantaiaamuna, kun se kukisti Kanadan tiukassa kamppailussa maalein 4-1.

Suomi tuli otteluun avauserään erittäin vahvasti, eikä Kanada saanut ensimmäisen 20-minuuttisen aikana mitään aikaiseksi. Leijonat onnistui erässä kahdesti maalinteossa, kun molemmista osumista vastasi Jere Karjalainen. Molemmat maalit syötti Valtteri Kemiläinen.

Toisessa erässä pelin suunta kuitenkin muuttui, kun kaukaloon palasi piristynyt Kanada, joka sai vyörytettyä hyökkäyksiä Suomen päätyyn. Vaahterapaidat onnistuivat myös kertaalleen maalinteossa, kun Landon Ferraron laukaus painui ohi maajoukkueessa debytoineen Christian Heljankon.

Kolmannessa erässä Leijonat paransi selvästi toisesta erästä ja karkasi samalla uudestaan kahden maalin karkumatkalle, kun Markus Granlund pääsi läpiajoon ja iski kiekon varmasti maaliin.

Ottelun viimeistään ratkaissut osuma nähtiin puolestaan reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria, kun Markus Nenonen laukoi kiekon kaukaa tyhjään maaliin. Osuma oli Nenoselle maajoukkueuran ensimmäinen. Samalla maali jäi myös kamppailun viimeiseksi.

Leijonien osalta EHT-turnaus jatkuu vielä sunnutaina, kun vastaan asettuu isäntämaa Venäjä. Kamppailu alkaa kello 14.30. Voit tutustua turnauksen sarjataulukkoon ja pistepörssiin täältä.

Näet ottelun maalikoosteen alta tai täältä.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Leijonat jyräävät suvereeniin voittoon kukistettuaan Kanadan lukemin 4-1.

Tämä aamu tarjosi viihdyttävää ja vauhdikasta kiekkoa. Jos et ehtinyt suoraan lähetykseen niin maalikooste tästä alhaalta katseluun 👇